2010-01-08 14:58:53• hírek • Szatmar.ro

Beiktatták az igazgatót

Pénteken iktatták be tisztségébe Maurer Gheorghe Dorint.

A Szatmár Megyei Állategészségügyi és Élelmiszerbiztonsági Hatóság új vezetője 1991-ben fejezte be tanulmányait, majd Mezőpetriben volt körzeti állatorvos, Halmiban regionális állategészségügyi felelős, majd a megyei állategészségügyi és higiéniai szolgálatnál dolgozott. Azt követően lett igazgató, hogy az utóbbi időszak politikai változásai következtében ennél az intézménynél háromszor ment végbe vezetőcsere, és decemberben ő nyerte meg az újabb versenyvizsgát.

Maurer Gheorghe Dorint Radu Giurca prefektus iktatta be, aki beszédében reményét fejezte ki: a jövőben minél ritkábban kelljen hasonló célból az intézménybe látogatnia. Ő, illetve a PD-L megyei alelnöke, Valentin Breban jó munkát kívántak az új igazgatónak. Maurer terveiről kérdezve fontosnak tartotta elmondani: ellenőrizni szeretné első lépésként, mely részlegek tevékenységén van javítanivaló, jobbítana a laboratórium felszereltségén, ezáltal növelni akarja a saját bevételeket egy rendkívül nehéznek ígérkező évben.

A gazdákkal való kapcsolat szorosabbá tételét is fontosnak tartja, de ezzel együtt kihangsúlyozta: rá kell ébreszteni az állattenyésztőket arra, milyen kötelezettségeik vannak az eu-s kritériumokhoz való felzárkózás terén.


Maurer Gheorghe Dorin lett az intézmény új igazgatója
Maurer Gheorghe Dorin lett az intézmény új igazgatója


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: